TV2 Side2 - Livet har alltid en annen side

sitter og ser på tabloid,om kristina saken.Syns det er helt utro...

DSC00003
sitter og ser på tabloid,om kristina saken.Syns det er helt utrolig sykt at legene vil koble henne fra respiratoren!et lite barn..man må jo prøve alt!sånn burde ikke skje i norge!

Kommentarer:
Postet av: Linda

Er heeeeeelt enig.
det er så sykt, at dem tenker på det engang..

Legene får tenke at ("hva om det var dems 4 årige datter") men vi får se hvordan rettsaken går, vinner legene tror jeg neppe dem får så mye å gjøre på haukeland sykehus mer)

19.jan.2006 @ 20:28:06
Postet av: Marte

ja, dette fulgte jeg oxo med på. Men det jeg også nylig så på nyhetene i dag, var det at legene rikshospitale eller hva det heter, hadde gjort det med en litten gutt på 2 år . .. de koblet han bare fra, uten å spøre foreldrene!! Noe så uhørt!! Legene må jo spøre forledrene, foreldrene var faktisk heler ikke til stedet da det skjedde!!!

Ja, og det med den jenten på 4, så er jeg heelt enig med deg. Slikt skal ikke skje i Norge!!!

Postet av: Hun der

Hey folkens. Her ligger også en del andre fakta man må ta til grunne her da.... Mange leger som har undersøkt og tatt sin vurdering av tilstanden til jenta og de må derfor konkludere med at det ikke er mer man kan gjøre for henne. Selvflgelig i en sånn situasjon er det jo naturlig at far vil holde på håpet så lenge så mulig. Og da er det også bra at noen som er litt mer objektiv kan svare på om det i det hele tatt er noe vits i å leggge mer energi i det her. Både for datter og far. Er jo helt unødvendig å holde henne i live hvis det rett og slett ikke er ment til å gå bra. så er det jo det beste for begge parter. Det skal UTROLIG mye til før et familiemedlem, (i denne saken far), tar avgjørelsen om at det beste er å gi vedkommende fred. ....

20.jan.2006 @ 00:29:02
Postet av: Verdt å tenke på...

Er helt enig i at slik saken blir fremstilt i media, så virker dette helt sykt.
MEN, vi må ikke glemme at alle leger og alt sykehuspersjonell i Norge har taushetsplikt, så det er nok utrolig mye vi som "publikum" ikke får vite.
Dessuten har media ofte en tendens til å vri ting slik at det skal bli mest mulig sjokkerende.

20.jan.2006 @ 12:04:30
Postet av: Chris malta

Hei snuppa, datt innom helt ved tilfeldigheten, artig det. Du må se til å rydde rommet ditt, står ikke i stil til smilet ditt..hehe

Kommer du sør for Sicilia i slutten på februar?

Klem
Chris
Viking on a rampage in Malta

20.jan.2006 @ 14:45:25
Postet av: Sint

Taushetsplikt eller ei; Nå må vi ikke glemme at en ekstern lege fra rikshospitalet har kommet frem til at jenten bør få leve fordi hun har stort utviklingspotensiale. Men dette ble "sett bort ifra" fordi det var motstridende i forhold til det legene på haukeland var kommet frem til. Er nok bare innskrenkinger på 2006-budsjettet tenker jeg. Snakk om respektløs sykehuslege som ofrer en liten jentes liv pga penger, alle skjønner jo at det er det det er snakk om...

21.jan.2006 @ 17:09:10
Postet av: Sint ,igjen

SykehusLEDELSE mente jeg, ikke sykehuslege.

21.jan.2006 @ 17:10:04
Postet av: mr x

Du har utrolig vakre øyne...

23.jan.2006 @ 16:50:48
Postet av: fjoh..

"Du har utrolig vakre øyne..."


Mye med saken å gjøre. Bra at de tok til vettet.. Helt klart at Kristina bør få leve. Ikke bare på grunn av 'utviklingspotensialet' sitt, men også fordi hun verdt akkurat like mye som oss andre. At hun er 4 år gammel har jo ingenting med det å gjøre. Håper hun overlever..

24.jan.2006 @ 15:24:15

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.mobilblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=625178
hits